8620 çeliği, demir ve çelik sektörünün özel ürünlerinden birini ifade eder. Çelik kalitesini anlayabildiğimiz 8620, çeliğin üstün özelliklerini de yansıtmaktadır. Öncelikle kısaca 8620 çeliği nedir, özellikleri nelerdir hep birlikte hızlıca bir göz atalım. 8620 çeliğin alaşım elementleri nikel, krom ve molibdendir. Bir tür sementasyon çeliği olan 8620, oldukça iyi bir kaliteyi ifade eder. İyi mukavemeti ile dikkat çeker ve tokluk özelliği de makul seviyelerdedir. Mukavemetinin hem içte hem de dışta iyi olması ise ayrıca göz önünde bulundurulması gereken bir özellik…

Dolayısıyla bu özelliğe bağlı olarak 8620 kalite çeliğin yüksek aşınma direncine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yine buna bağlı olarak da uzun bir kullanım süresi, oldukça sağlam bir yapı ve dayanıklılık söz konusu olmaktadır. Çeşitli makine ve araçlardaki kullanım alanı dışında, farklı noktalarda da karşımıza çıkabilen 8620 kalite çeliği biraz daha yakından tanımak için nerelerde kullanıldığını görelim.

8620 çeliği fiyatı

8620 Çeliğin Kullanım Alanları

8620 kalite çelik, her türlü mühendislik ürünü makinede, makine parçalarında ve de aparatlarında kullanılabilmektedir. En yaygın kullanımlarından biri de budur hatta. Ancak bununla sınırlandırmak mümkün değil kullanım alanlarını. Otomotiv sektörü de kullanım alanları listemizin ilk sıralarında yer alır. Otomotiv yan sanayini de unutmamak gerek. Araçların neredeyse her parçasında 8620 kalite çeliğe rastlamak mümkün olacaktır.

Bu durumda yedek parça sektörü de bu sementasyon çeliğine ihtiyaç duyar. Diğer taraftan 8620 çeliği, dövme kam mili, çeşitli bağlantı elemanları ve dişliler gibi çeşitli parçalarda da görebiliyoruz. Zorlanmalı parçalar olan makine ve otomobil parçaları, dişli çarkları, mil, pim ve şalter kovanı ise 8620 çeliğin sağlamlığını ifade eder. Sementasyon ve nitrasyon işlemine uygun bir malzemeden söz ettiğimiz için ayrıca 8620 çeliğin farklı işlevlerle kullanıldığını da söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra merak konusu olan fiyatlara değinmemiz gerek.

Mutlaka Okumalısın !  St52 Köşebent (Güç ve Sağlamlık) : ESN Metal Kalitesiyle Tanışın

8620 Kalite Çeliğin Fiyatları Nasıldır?

8620 kalite çeliğin fiyatını belirleyen belli unsurlardan söz edilebilir. Bunlar hem talep edilen çeliğin ağırlığı, hem de mevcutsa ölçüleri olabilir. Diğer taraftan alım miktarı da önemli olacaktır. Yani 8620 çelik fiyatını öğrenmek istiyorsanız, her şeyden önce, mevcut durumda ne kadar çeliğe ihtiyacınız olduğunu ve bahsettiğimiz ağırlık ya da ölçü bilgilerini sunmanız gerekir.

Buna göre firma temsilcileri de size yardımcı olabilir. ESN Metal, oldukça profesyonel bir kadroya sahip olması sebebiyle, tüm bu süreci sorunsuzca gerçekleştirir. Size hem malzemeler ile ilgili detaylı bilgi sunabilir, hem de fiyat teklifleri ile işinizi kolaylaştırabilir. 8620 fiyatlarında etken olan unsurları da, ihtiyacınız olan 8620 sementasyon çeliğinin fiyatlarında da bilgi verebilir.

ESN Metal, profesyonelliğe oldukça önem verdiği bu sebeple tercih ettiği temsilcileri ile karşınızda… İster 8620 kalite çelik hakkında detaylı bilgi alın ve işiniz ile olabilecek ilişkisini gözden geçirin, isterseniz de köşebent, galvaniz saç, esnmetal.com/celik-cekme-boru, silme demir ya da nervürlü inşaat demiri gibi malzemeleri daha yakından tanıyın.

Yani demir ve çelik sektörüne dair aradığınız her bilgi ve en kapsamlı destek şimdi ESN Metal ile parmaklarınızın ucunda. Paylaştığımız iletişim bilgilerinden faydalanarak hemen temsilcilerimize ulaşabilirsiniz. ESN Metal temsilcileri ile işinize değer katacak, iş stratejilerinizi de zamanında ve en başarılı şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Kısacası başarılı bir iş ortaklığı kurmuş gibi düşünebilirsiniz.

Çünkü ihtiyaç duyacağınız her türlü demir ya da çelik ürünü, başta 8620 kalite sementasyon çelikleri, en doğru bilgilendirme ve mümkün olan en uygun fiyatlar ile şimdi burada karşınızda…

Scroll to Top